(P) Pakstore

Die sessie is daarop gemik om Bestuur toe te rus met die nodige kennis om ondersteuning te bied ten opsigte van die implementering van die BRCGS standard.  

Voedsel standaarde, beheer en monitering verbetering.

Course Start Date 2021-09-21 8:30 am
Course End Date 2021-09-21 12:00 pm
Capacity 20
Available places 14
Price R 950 per persoon
Student Level F, G, H
Duration Half dag
Location Ceres Museum
Location Ceres Museum
Category (P) Pakstore

Please login to register for this course

Die QC mense se metings en terugvoering aan spanne is ‘n kritiese aspek van kwaliteits-bestuur.  Hierdie dag gaan hulle agtergrond gee oor wat druk-en suiker metings is; hoe dit geneem word, hoe 'n monster getrek word en waarom; wat standaarde is en waarvandaan dit kom en die verstaan van kleurkaarte.  Die boord en pakhuis QC mense sal ‘n deel van die dag saam wees en ‘n deel apart hanteer word.

Course Start Date 2021-09-23 8:30 am
Course End Date 2021-09-23 3:30 pm
Capacity 20
Available places 3
Price R 550 per persoon
Student Level B
Duration 1 dag
Location Koue Bokkeveld Opleidingsentrum
Category (P) Pakstore

Please login to register for this course

Hierdie kursus is vir toesighouers in die verskillende posisies in 'n vrugte / groente pakhuis; d.w.s. sorteer toesighouer, verpakking toesighouer, paletiserings toesighouer, koelkamer toesighouer, ens. Die kursus inhoud is spesifiek gemik op die verskaffing van algemene en intermediêre toesighoudende kennis en vaardighede. Spesifiek gemik op prosesse van vrugte / groente met 'n kliënte basis op beide die plaaslike en uitvoer markte van die wêreld.

Course Start Date 2021-11-03 8:30 am
Course End Date 2021-11-05 3:30 pm
Capacity 20
Available places 7
Price R 2900 per persoon
Student Level D, E
Duration 3 dae
Multiple classes Yes
Details for classes Dag 1: 3 November Dag 2: 4 November Dag 3: 5 November
Location Koue Bokkeveld Opleidingsentrum
Category (P) Pakstore

Please login to register for this course